GenG Maairobots is full service dealer van Tech Line robotmaaiers. Voor advies, installatie en full service contract kunt u bij ons terecht. GenG Maairobots heeft al ruim 10 jaar ervaring met Zucchetti robot grasmaaiers, waardoor wij u zekerheid kunnen garanderen. Door al die jaren ervaring hebben wij een leuk team opgebouwd, dat zich volledig richt op de robotmaaiers. Bij ons zijn onze klanten en een altijd strak gemaaid sportveld, gazon en tuin het belangrijkst.

Bekijk onze maairobots

Zucchetti Maairobots – Tech Line

Zucchetti is een Italiaanse fabrikant van allerlei soorten robots, denk aan maairobots, zwembadrobots en robots voor ziekenhuizen. Daarnaast is Zucchetti ook sterk in de ontwikkeling van apps. Onze missie is om in Nederland zoveel mogelijk grote gras oppervlakten er altijd goed gemaaid uit te laten zien met de robotmaaiers van Zucchetti. Omdat wij zien hoe de robots zich ontwikkelen en ze in de praktijk hun werk doen hebben we daar het grootste vertrouwen in.

 

Voor ieder een passend aanbod en het verlenen van goede en snelle service, zodat u altijd kunt genieten van prachtig gemaaid gras. Dat is ons doel. Gert de Bruijn - GenG Maairobots

Werkwijze GenG maairobots

1. Eerst komen we langs om netjes te inventariseren welke machine er nodig is voor het te maaien gedeelte. Hierbij geven we het juiste advies voor de benodigde materialen.


2.  Na akkoord gaan we over tot het aanleggen van de bekabeling. Hiervoor hebben we ongeveer 1 werkdag nodig. Dit is een beetje afhankelijk van de grootte van de installatie.


3. Dan gaan we over tot het plaatsen van het laadstation. Hiervoor is een 230 volt waterdicht stopcontact nodig.


4. Als dit voltooid is zullen we in overleg met u de gewenste maaitijden instellen.


5. Wij bieden als optie aan een onderhoudscontract. Dit is uitgezonderd op schades.


Technische ontwikkelingen maairobots

De robot grasmaaiers van Zucchetti zitten vol met technische ontwikkelingen. Zo kunnen we samen met u de robot op de juiste maaitijden instellen, zodat u zo min mogelijk last hebt van de robot en u altijd een strak gemaaid sportveld, voetbalveld, fairway of gazon hebt. Er is bijvoorbeeld ook een app waar u uw robot over heel de wereld aan het werk kan zetten. Verder kunt u zien met behulp van de app waar uw maaier rijdt, of die in error is, hoeveel die gemaaid heeft of kijken of die al ‘thuis’ is.