Servicepunt

GenG Maairobots heeft een service bus specifiek voor de maairobots. Ook tijdens de winterbeurt hebben we een uitgebreide werkplaats. Waar onze opgeleide monteurs alles zelf onderhouden, updaten en repareren. Wij zijn altijd opzoek naar partners die mee willen werken om ons bereik door heel Nederland willen optimaliseren. Interesse?  Neem contact met ons op.

De laatste nieuws berichten

Voetbal Candia’66 kiest voor Techline Maairobot !

Na een pilot van 8 weken gaat voetbalclub #candia66 hun 2 voetbalvelden netjes strak gemaaid houden met onze #techlinemaairobot #D40i Benieuwd hoe GenG Maairobots te werk gaat? Neem gerust contact op voor een kennismaking!
Lees meer

Robot geïnstalleerd Bedrijfstuin

Wij hebben een Pro Tech D40i mogen installeren in een bedrijfstuin. Deze klant heeft de keuze gemaakt voor een robot uit kostenbesparing en kwaliteit van de grasmat. Heeft u ook interesse in een robot voor uw gazon? Neem contact op en wij zullen u een passend voorstel doen!  
Lees meer

Recent een garage geplaatst

Recent een garage geplaatst. Zodat de Techline Pro Tech D40i maairobot beschermd staat tijdens het opladen. Deze maairobot zorgt dat al het gras om deze villa netjes kort gemaaid blijft. Elke dag 5 uur maaien aan 1 stuk is voldoende. Dankzij de accu capaciteit en gps heeft de robotmaaier veel minder tijd nodig om het Lees verder
Lees meer