Waarom een robotmaaier bij u thuis?

Maairobots zijn heel populair bij particulieren. Dat komt omdat mensen het meestal erg druk hebben met werk en dan in de avond geen zin of tijd hebben om het gras te maaien. Ook kan het teveel geld gaan kosten, denk dan aan onderhoud, benzine en slijtonderdelen. Een maairobot is voor die problemen eigenlijk perfect. U hoeft er niks aan te doen en het is een 1-malige aankoop. Wel adviseren we om de mesjes af en toe te laten vervangen en hem af en toe schoon te maken. U hoeft voorderest niets aan de maairobot te doen dus u hoeft niet meer aan grasmaaien te denken.

Maar bijvoorbeeld als u kinderen hebt met veel speelgoed of u stoelen staan op het gras etc. adviseren we om een robot met ogen aan te schaffen. Die ziet dingen voor hem staan en ontwijkt ze. Dat is een goede oplossing maar dan word daar niet gemaaid.

Ook kunt u bijvoorbeeld bomen of een trampoline in uw tuin hebben staan, de robots zonder ogen kunnen dat natuurlijk niet ontwijken dus dan leggen we de begrenzingsdraad uit de kant daarom heen zodat de robot niet beschadigt als hij ertegen botst.

Stel dat u dat allemaal niet hebt is dus het ideaalst en heeft u nu interesse in een robotmaaier, stuur dan een appje, mailtje of bel! Ook staat de koffie bij ons in de winkel altijd klaar 😉

 

post-example-2-image-17

Altijd een strak gazon met een Kress maairobot

De Kress maairobots zijn zo gemaakt dat ze nog weten waar ze geweest zijn en waar ze lang niet meer hebben gemaaid. Zo is uw gras altijd strak. Ook de randjes worden gedaan door een Kress maairobot want de mesjes zitten aan de rechterkant van de robot. Om tijd te besparen heeft Kress ook een systeem gemaakt dat de robot niet helemaal stopt als hij bij het draad komt maar als hij vlakbij het draad is gaat hij zachter rijden en maakt hij een lange bocht. Andere robots doen dat niet, die rijden er hard op stoppen en keren dan. De mesjes zijn natuurlijk super belangrijk voor het maaibeeld dus u krijgt een set messen bij uw robot zodat u die kunt vervangen als u merkt dat de robot het gras niet of slecht afsnijdt.

Waar moet u op letten? Zijn er andere kosten?

Als u een robotmaaier aanschaft moet u als eerst letten op de vierkante meters wat de robot aankan. Ook of het misschien handig is om een robotmaaier met ogen te nemen als u veel obstakels voor de maaier in het gras hebt. De installatie moet natuurlijk ook gebeuren. Als u het zelf doet moet u genoeg afbakeningskabel hebben, wat natuurlijk ook wat kost. Als u het laat doen door ons kost het u de brandstof, voorrijkosten, gereedschap en arbeid. Het zou kunnen dat die prijs best oploopt als u een grote tuin hebt of als u veel obstakels hebt die afgebakend moeten worden omdat de robot geen ogen hebt.

Als u de prijzen van een robotmaaier in uw tuin komt exact wilt weten moet u een offerte hieronder aanvragen, wij komen dan hoogstwaarschijnlijk in uw tuin kijken en maken een overzicht voor u.

Offerte aanvragen