Waarom Kress maairobots op voetbalvelden?

Hoezo zou je een maairobot op een voetbalclub neerzetten? En waarom dan een Kress? Een maairobot op voetbalvelden is heel voordelig, als u geen maairobot heeft moet het gemaaid worden door iemand anders en dat kost geld en benzine. Het is dus voordeliger voor de voetbalclub want alle kosten zijn weg! De grasmaaier kan verkocht worden, geen benzine meer en alleen maar 1 keer per 1 of 2 weken het gras onder de robot weghalen.

Maar waarom dan een Kress? Onze robots kunnen oppervlaktes aan van tot 6.500m2 dus eigenlijk een voetbalveld! Sommige velden zijn groter maar dan worden er 2 geïnstalleerd die met elkaar samenwerken. Ook hebben de Kress maaiers een systeem dat ze ongeveer nog weten waar ze zijn geweest dus ook efficiënt maaien! Als Kress maaiers samenwerken weten ze ook van elkaar wat ze maaien dus dan is het veld zo weer strak. Het veld zelf word er ook een stuk beter op, geen zware machines erop, geen lijnen in het veld en geen grote hoeveelheden gemaaid gras op het veld omdat de robots er de hele tijd een beetje afmaaien.

 

post-example-2-image-17

Waar moet u op letten als u een robotmaaier aanschaft?

Als u een robotmaaier aanschaft moet u op een paar dingen letten. Als eerste, beregent u het veld? Dan moet ervoor gezorgd worden dat de sproeiers en de maairobots niet tegelijk gaan omdat de robot natuurlijk slecht tegen een straal water kan. Ook moeten de netten van het doel altijd omhoog staan omdat de robot zich anders vast rijd. De maaitijden moeten ook zo ingesteld worden dat bij bijvoorbeeld trainingen en wedstrijden de maairobot niet gaan draaien.

Hoeveel kost nou een robotmaaier?

In principe is een robotmaaier een eenmalige investering i.p.v. wekelijks een maaier laten komen. Bij een robotmaaier komen ook nog andere kosten. Hij moet geïnstalleerd worden, eventueel word er een onderhoudscontract afgesloten en er moet een robothuisje geplaatst worden. Het ligt aan de grote maar als uw veld kleiner is dan 6.500m2 is de basisprijs rond de €5000. De prijzen kunnen erg verschillen per veld dus vraag een offerte aan en we laten het weten!

Offerte aanvragen