Wat voor voordelen heeft een maairobot bij uw bedrijf?

Allereerst ontlast een maairobot werk of geld. Als u nu het gras laat doen door een werknemer kost het wat tijd en is hij van zijn werk af. U kunt het ook door een hovenier laten doen maar kost natuurlijk geld. Een maairobot is eigenlijk een 1-malige aankoop. Als u hem eenmaal hebt doet hij het werk voor u. Wel is het zo dat de maairobot om de 2 weken als hij heel vies is even schoongemaakt moet worden met een borsteltje ook al hoeft het lang niet altijd.

Het spaart u dus tijd en geld, ook kan u werknemer lekker doorwerken zonder van zijn werk af te moeten gaan.

Als u bijvoorbeeld vlaggenmasten bij u bedrijf hebt is dat geen probleem want sommige maairobots hebben ogen die er netjes omheen gaan en we kunnen de masten ook altijd afbakenen met begrenzingsdraad.

Een maairobot heeft ook een beetje uitstraling, als u het gras zelf maait of laat doen dan weet u dat er soms hele hopen gras/hooi op uw gazon blijven liggen. Bij een maairobot is dat niet, hij maait telkens maar een paar millimeter af en hij is zo licht dat hij geen sporen rijd. Dus door een maairobot krijgt u een strakke grasmat zonder sporen en hopen gras. Ook gaat uw gazon veel voller lijken door de grassprietjes die tussen het gras vallen (ook gelijk bemesting).

post-example-2-image-17

Hoeveel oppervlakte kan een Kress maairobot aan?

Er zijn tot nu toe 7 Kress maairobots. Tot 1.100, 1.800, 2.200, 2.700, 4.400 en tot 6.500 vierkante meter. Bij de maairobot die max. 1.800 vierkante meter aankan hebt u de keuze of u met of zonder ogen wil (in de webshop staan alle maairobots incl. uitgebreide omschrijving). U kunt dus tot 6.500 vierkante meter maaien met 1 Kress maairobot. Als u daar nou niet genoeg aan hebt kunnen we er ook meerdere in 1 tuin installeren. Eigenlijk kunnen we dus bij elke oppervlakte wel een maairobot plaatsen…

Hoe kunt u contact opnemen?

Als u nog vragen hebt of als u misschien een keer onze maairobots wil zien kunt u altijd appen, bellen of mailen. Al onze gegevens, nummers etc. zijn op de site te vinden. Ook kunt u natuurlijk gewoon langskomen. Als u al voldoende geïnformeerd bent is een offerte aanvragen ook een optie. Dat kan hieronder!

Offerte aanvragen