Kress maairobots

Als wij een aanvraag van een robotmaaier krijgen bieden wij altijd Kress aan. Dat doen we omdat we erg tevreden zijn over de samenwerking, garanties, leveringen en de kwaliteit van de maairobots. Ook zien we in de toekomst van Kress hele goede dingen zoals maairobots op GPS en robots die gigantische oppervlaktes aankunnen! Sommige robots hebben ook ogen waar we erg over te spreken zijn, het zijn soort sensoren die de omgeving in de gaten houden en dus als er iets voor hem ligt gaat hij er omheen. De maairobots hebben ook een eenvoudig menu, draaiknop voor de maaihoogte en een goed ontwikkelde app. Ook heeft de fabriek besloten de mesjes aan de zijkant te maken zodat de rand van het gras niet blijft staan maar netjes meegenomen word zodat het u een kantenmaaier scheelt!

GenG Maairobots banner

Waarom een robotmaaier?

Sommige mensen denken dat een robotmaaier alleen voor oude mensen is maar dat is onzin. Het bespaart tijd, benzine en energie maar sommige mensen vinden het leuk om zelf te doen. In principe is een robotmaaier super voordelig: geen brandstof, geen tijd, geen gedoe en geen hoge kosten als u er zuinig op bent! Het kost u geen brandstof omdat u geen benzine nodig hebt voor uw maaier maar de robotmaaier kost natuurlijk wel een beetje stroom. Ook geen tijd omdat u alleen maar eenmalig de maaitijden in hoeft te stellen en af en toe de maairobot hoeft schoon te maken. Super handig dus!

Robothuisjes

Veel mensen vragen zich af of een robothuisje nou nodig is. Maar wij adviseren het altijd bij een aankoop van een nieuwe omdat het tegen hagel, harde regen, vallende takken en zonlicht beschermt. De robothuisjes zijn te koop bij ons in de webshop.

Offerte aanvragen