Onze slogan!

Kies voor kwaliteit, Kies voor GenG

Ontstaan

GenG Maairobots is begonnen op 1 Januari 2019. Voorheen verkochten wij maairobots onder ons tweede bedrijf GenG Tuinmachines.  Meedenken en flexibiliteit zijn belangrijke waarden voor ons. Wij kunnen met onze ervaring het beste advies geven over de aanschaf en omgang van maairobots.

 

Onze missie

Vanuit onze passie voor de maairobots bent u bij GenG Maairobots aan het juiste adres.
Voor ieder een passend aanbod en het verlenen van goede en snelle service, zodat u altijd kunt genieten van prachtig gemaaid gras. Dat is ons doel.

Over onze website

Welkom op onze nieuwe website van GenG Maairobots (4-8-2022). Deze nieuwe website hebben we nu zodat u ook gemakkelijk een online bestelling kan doen. Denk aan reserve mesjes of misschien wel een complete maairobot met een installatie kit. Ook delen we regelmatig nieuws. Onze GenG Maairobots YouTube kanaal delen we ook op deze site met u. Volg ons ook op Instagram en LinkedIn en mis niks! Ook kunt u hier ons bedrijf ‘zien’. Online heeft deze omgeving dezelfde uitstraling/gevoel als fysiek in onze winkel en werkplaats of in 1 van onze service bussen. Kwaliteit en snelheid ! Daar streven we naar.

 

Onze maairobots

Ons team!

IMG_0608

Gert de Bruijn

Eigenaar / Directeur
gisela portret

Gisela de Bruijn

Boekhoudster / Mede eigenaar
GenG TuinMachines-257

Age de Jong

Monteur Elektronica

Informatie over ons bedrijf

We doen het met passie!
2019
Opgericht
120
Tevreden particulieren
25
Tevreden bedrijven
150
Aantal robots

Al jaren ervaring met maairobots

In 2009… toen stonden er al robots naast Gert!

De winkel in 2010

Hier de oude winkel, alleen nog geen maairobot stelling…