Tech Line Maairobots

Een reeks maairobots die altijd opzoek zijn naar hoge maaiprestaties, hoge niveaus van innovatie, hoogwaardige materialen en design.

Waar komen de Tech Line robots vandaan?

Zucchetti is een Italiaans bedrijf en de fabrikant van onze Tech Line robots. Hier onder een stukje over Zucchetti:

Zucchetti Centro Sistemi Spa werd in 1985 opgericht als Software House, maar verwierf dankzij het innovatieve inzicht van de oprichter Fabrizio Bernini, momenteel CEO en aandeelhouder, snel een uitstekende reputatie op de markt voor robotica en automatisering. Sinds november 2000 maakt Zucchetti Centro Sistemi Spa deel uit van Holding Zucchetti Spa, een van de toonaangevende ICT-bedrijven in Italië.

ONDERNEMING
De onderneming bestaat uit vijf Business Units (Automation, Healthcare, Green Innovation, Robotics, Software), die de knowhow opgedaan bij het ontwerpen van managementsoftware diversifieert en uitbreidt naar verschillende en complementaire terreinen, gericht op uitmuntendheid in drie gebieden: informatietechnologie, elektronica en mechanica.

De Tech remote app

Met de ZCS CONNECT MODULE* is de toekomst hier en nu!

ZZCS CONNECT maakt het mogelijk om elke keer en overal verbinding te maken en met de robot te communiceren (met je eigen smartphone of tablet). Door gebruik te maken van de TECH Remote APP is het mogelijk om de profielen van de werktijd van de robot in te stellen, de locatie (geolokalisatie), isoleren en/of werken aan specifieke gebieden van de tuin (Go Away), de status van de robot te bewaken en waarschuwingen te ontvangen wanneer dez robot uit de tuin gaat (Geofence-alarm, een geëvolueerd antidiefstalsysteem). Dankzij de Go Home and Work Now-functies is het mogelijk om de robot te dwingen terug te keren naar het laadstation en in de tuin te werken.

Geofence het anti diefstal systeem

Laat de robot een gebied vermeiden om te maaien

De robot staat altijd gelokaliseerd op de kaart

Stuur de robot naar zijn laadstation

Pro Tech D40i

De Pro Tech D40i kan tot 20.000m² gras oppervlaktes beheren. Dat betekent dat de robot twee volwaardige voetbalvelden kan onderhouden. Graag lichten wij zijn bijzondere eigenschappen even uit:

  • Vaste roestvrijstalen vierpunts messen
  • Maai breedte 83 cm
  • Maait random tegen spoorvorming, met gps ondersteuning
  • 11 uur non-stop maaien
  • Geofence anti diefstal systeem
  • Makkelijk te bedien van uit onze app