Nieuws, Referenties

Onderzoek: golfers storen zich aan dieselmaaier

Golfers storen zich mateloos aan de aanwezigheid van dieselmaaiers op de golfbaan. Natuurlijk moet het gras met grote regelmaat worden gemaaid om ervoor te zorgen dat het spel niet wordt belemmerd door te hoge sprieten. Vaak wordt hiervoor nog altijd een dieselmaaier ingezet, ook op momenten waarop er golfers op het veld aanwezig zijn. Dit zorgt voor veel concentratieproblemen en overlast.

Rustig balletje slaan

Veel golfers houden van de sport om dezelfde reden: het is een rustige en ontspannende sport. Rustig een balletje slaan op een mooi groen veld is een fijne activiteit voor deze mensen. Helaas wordt deze rust vaak verstoord door de aanwezigheid van een dieselmaaier. Men heeft voortdurend last van herrie op de achtergrond, waardoor rustig een balletje slaan er niet bij is. De golfers raken snel gefrustreerd door deze verstoring van de rust en dit heeft een negatieve invloed op het spel.

Dieselmaaier beïvloedt score

Waar golfers zich het meest aan ergeren is wel het feit dat de score wordt beïnvloed door de aanwezigheid van de dieselmaaier. De herrie van deze grasmaaier leidt in die mate af van het spel dat de scores dalen. Een aanzienlijk deel van de golfers verlaat de golfbaan wanneer de dieselmaaier in wordt gezet.

Robotmaaier is erg fijn en stil

Een robotmaaier biedt de oplossing. Deze zorgt ervoor dat het gras, zowel op de golfbaan als op de fairway, precies op de juiste lengte wordt gehouden. Een robot grasmaaier leidt niet af van het spel en maakt geen herrie. Andere voordelen van de robotmaaier zijn:

  • Robotmaaiers zijn veilig en gebruiksvriendelijk
  • Er wordt energie, geld en tijd bespaard
  • U heeft geen omkijken naar het grasmaaien.
  • Er ontstaat geen overlast van grasafval
  • Spelers hebben een fijnere speeltijd
  • Hoge mate van efficiëntie

Juiste robotmaaier aanschaffen

Voor een goede robotmaaier bent u aan het juiste adres bij GenG Maairobots. Wij hebben diverse robotmaaiers in ons assortiment, van het merk Tech Line. Deze robotmaaiers zijn ideaal voor golfbanen met een grootte van 2.000 tot 30.000 vierkante meter per robot. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.