Maairobot voor golfbanen

GenG Maairobots heeft veel ervaring met professionele robotmaaiers voor golfbanen, op de fairway en de driving range. Terwijl uw klanten in alle rust een balletje slaan, maait de Tech Line maairobot uw fairways en driving range uiterst nauwkeurig. Er kan in alle rust gegolfd worden terwijl het dagelijkse onderhoud word uitgevoerd. Eén robotmaaier maait een oppervlakte van 2.000 tot 30.000 m².  Dankzij de grootte capaciteit van de robotmaaier kan vrijwel elk oppervlakte op uw baan gemaaid worden.

Door een robotmaaier op uw baan blijft er niet alleen veel tijd over, maar bespaart u ook nog eens een hoop kosten. Doordat de machines koolborstel loze motoren hebben gaan de machines veel langer mee, zijn stiller en gebruiken veel minder energie.

GenG biedt u naast maairobots ook een full service en een onderhoudscontract.

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op!

Hoe gaan wij te werk?

  • Persoonlijk advies: Wij komen kijken wat bij jullie op de golfbaan de mogelijkheden zijn, zodat we u de juiste robotmaaiers kunnen adviseren.
  • Installatie kabel: Voor de installatie moeten wij eerst een afbakeningskabel in de grond leggen. (dit is verplicht vanuit de EU i.v.m. veiligheid) De kabel die we in de grond leggen die ligt tussen de 5 en de 7 cm diep en ongeveer 50 cm uit de kant. Na een week van het leggen van de kabel ziet u niet meer waar de kabel ligt. U heeft nagenoeg geen schade dit doen we met een lichte wendbare kabellegger.
  • Installatie laadstation: Voor het installeren van het laadstation kijken we samen met u voor de beste plek. Wij hebben binnen 8 meter van het laadstation een stopcontact (230v) nodig.
  • Maaitijden / app: Vervolgens gaan we samen met u de maaitijden bepalen van de robot, zodat uw baan er altijd strak bij ligt en u geen last heeft van de robot tijdens de openingstijden van de driving range en wedstrijden op de baan. Daarna maken wij u wegwijs met de robot en de app.
  • Nazorg: Wij geven u gratis nazorg het eerste jaar, daar onder vallen geen schades.