Maairobots voor gazon en tuin

Voor de particuliere en zakelijke markt heeft GenG Maairobots een uitgebreide ranch aan robotmaaiers. Deze beginnen al bij 600 m2 en gaan wel tot 7.000 m2! Hiermee is er voor elk gazon of tuin een oplossing in de vorm van een maairobot. Wilt u echt groen tuinieren en tijd overhouden voor andere dingen dan is een Tech Line maairobot uw ideale assistent.

Hoe gaan wij te werk?

  • Persoonlijk advies: Wij komen kijken wat bij u in de tuin de mogelijkheden zijn, zodat we u het juiste model kunnen adviseren.
  • Installatie kabel: Voor de installatie moeten wij eerst een afbakeningskabel in de grond leggen. (dit is verplicht vanuit de EU i.v.m. veiligheid) De kabel die we in de grond leggen die ligt tussen de 3 en de 5 cm diep en ongeveer 50 cm uit de kant. Na een week van het leggen van de kabel ziet u niet meer waar de kabel ligt. Dit doen we met een lichte machine/kabellegger. Uw grasveld heeft hier nagenoeg geen schade van.
  • Installatie laadstation: Voor het installeren van het laadstation kijken we samen met u voor de beste plek. Wij hebben binnen 8 meter van het laadstation een stopcontact (230v) nodig.
  • Maaitijden / app: Vervolgens gaan we samen met u de maaitijden bepalen van de robot, zodat uw tuin er altijd strak bij ligt en u geen last heeft van de robot terwijl u in de tuin zit. Daarna maken wij u wegwijs met de robot en de app.
  • Nazorg: Wij geven u gratis nazorg het eerste jaar, daar onder vallen geen schades.